Rallybaronilla edessään superviikonloppu motorsportin parissa!

Rallybaronilla edessään superviikonloppu motorsportin parissa!

Antti Leinosen luotsaamalla Rallybaron tiimillä pitää kiirettä tulevana viikonloppuna, sillä huipputuloksia lähdetään tavoittelemaan kahdessa Suomen suosituimmista rallisarjoista. SM- sarjan toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan Uudessakaupungissa ja siellä tiimi nähdään kahden kuljettajan voimin, kun Jesse Turunen hakee huippusijoitusta luokassa SM1 ja Olli Pollari SM3. Suomen toisella puolella, Haminan seudulla ajetaan F- rallisarjaa, siellä Rallybaronia edustaa Jonne Ruottunen Volvo 240 autollaan.

SM1 luokassa Turunen on lyömässä kovat tulostavoitteet eteensä ja tuore perheenisä aikoo hakea debyyttivoittoa,
”kesä on mennyt vaipparallin merkeissä ja MM-rallin ohessa ajettavassa Vetomies kilpailussa käytiin ranteita aukaisemassa. Siitä ei kyllä jäänyt mitään käteen, rikkoutuneen auton lisäksi. Ylipitkä hyppy päätti leikin lyhyeen ja tekniikka petti siihen. Nyt on sitten panostettu loppukauteen isolla sykkeellä ja voitosta lähdetään ajamaan. Testikilometrejä tuli ihan mukavasti, joten kaikki pitäisi olla kohdillaan tavoitetta ajatellen”, toteaa Turunen tulevasta.

SM3- luokassa ajava Olli Pollari on sisuuntunut ja Kouvolassa koettu pettymys on käsitelty,
”edellinen osakilpailu Kouvolassa meni penkin alle, mutta turhaan siitä itseäni syyttelin. Ajamisessa ei ollut vikaa, rengasvalinta oli syy vauhdin dramaattiseen tippumiseen. Sitä virhettä ei nyt toisteta ja palataan sille tasolle, mille kuulutaan. Toivottavaa olisi, että muut mittaisivat vauhtiaan meihin ”, kommentoi Pollari.

F- rallisarjassa ajava Ruottunen on valmistellut Volvonsa huippuiskuun ja tuloslistalla pyrkimys on kärkikolmikkoon,
”auton kanssa on tehty parannuksia eikä ukoissakaan ole vikaa, joten kyllä tässä lähdetään hakemaan huippusijoitusta. Kesällä tuli parissa rallissa ajettua, joten rytmi on tallella, ei tarvitse kylmiltään lähteä. Se antaa varmuutta tekemiseen”, kertoo Ruottunen.