Kauden päätös ei ollut suosiollinen Rallybaron tiimille!

Kauden päätös ei ollut suosiollinen Rallybaron tiimille!

Rallin SM- sarjan seitsemäs ja viimeinen osakilpailu oli Rallybaron tiimille kaikkea muuta kuin odotusten mukainen. Liekö autokuntien miehistöillä ollut ylimääräistä latausta päällä reitille lähdettäessä, sillä niin Jesse Turunen kuin Olli Pollarikin sortui ulosajoon, jonka johdosta leikki oli jätettävä kesken.

SM1- luokassa taistelu alkoi perjantaina odotusten mukaisesti ja Turunen saapui iltahuoltoon pitäen hallussaan toista sijaa. Mies arveli, että vauhdinnostoon on vielä varaa, eikä sitä tultaisi lauantai aamuna peittelemään. Valitettavasti aamun toinen erikoiskoe osoittautui kuitenkin kohtalokkaaksi, eikä mies kyennyt auton vaurioista johtuen jatkamaan kisaa,

– onnekkaita oltiin, sillä datan mukaan nopeutta oli 178 km/h ulosajon sattuessa. Siinä oli ainekset pahempaan olemassa. Siihen nähden vauriot olivat pieniä, vaikka jatkaminen ei ollutkaan mahdollista. Paikka oli kovavauhtinen mutka, jonka liukkaus pääsi yllättämään. Aika harmillinen päätös kaudelle, toteaa Turunen.

SM3- luokassa Olli Pollari jahtasi mitalisijaa eikä mies ollut tyytyväinen aloitukseensa. Varovainen ajo näkyi kellossa ja sen lisäksi myös sääolosuhteet olivat hankalat. Osa pimeässä ajettavista erikoiskokeista oli niin sankan sumun peitossa, että etenemistä tehtiin kävely vauhdilla. Lauantaina moodi oli toisenlainen ja vauhti oli nousujohteista, kunnes Uskilan erikoiskoe otti mieheltä luulot pois,

– tiesin, että mutkaan voi ajaa kovaa, mutta unohdin vaurioituneen takapään. Pito lähti alta kertaheitolla, jonka johdosta miehistä tuli matkustajia. Ulosajo oli raju ja auto meni todella pahaan kuntoon. Pahaan rakoon tämä tuli, se ratkaisi myös mestaruustaiston osaltani. Ei miellytä ei, kommentoi Pollari kauden päätöstään.